Acne is een vervelende huidaandoening die voor veel ongemak kan zorgen. Vaak wordt het geassocieerd met de pubertijd maar het komt ook heel vaak op een latere leeftijd voor. Acne kan variëren van enkele kleine puistjes tot een uitgebreider beeld waarbij onderhuidse ontstekingen voorkomen. Gelukkig kunnen wij veel soorten acne goed behandelen. Er wordt een behandelplan gemaakt, waarbij de juiste combinatie van behandelingen en thuisverzorging wordt geadviseerd. Zo kunnen we de acnehuid onder controle krijgen en ervoor zorgen dat littekentjes zo veel mogelijk voorkomen worden. 

Wist je dat wij in het bezit zijn van een acne specialisatie en hiervoor regelmatig bijgeschoold worden? Dit betekent voor jou dat je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking komt voor een vergoeding voor acnebehandelingen. Raadpleeg hiervoor je zorgpolis.


 

Wat kunnen wij voor je doen?

 

- Acne behandeling

- Acne peel behandeling

- Medik8 peels

 

Dit is echter een selectie uit onze behandelopties. Wij kijken altijd naar jouw huidconditie op het moment van de behandeling en passen hier onze behandeltechnieken op aan.