Wij willen graag het allerbeste voor jouw huid, dat is onze passie! Daarom werken wij met de meest hoogwaardige producten en de beste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering. Wij volgen regelmatig trainingen en bijscholingen zodat onze kennis up to date blijft en zodat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier staat ons team altijd klaar om je goed en vooral eerlijk advies te geven. Zo werken we samen naar een mooie, stralende huid! Het is voor ons heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons in de salon en willen we ons alvast aan je voorstellen:

 

 

Etiëlle

 

De eigenaresse van Passion Beauté.

Sinds 2008, na de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 afgerond te hebben, is Etiëlle werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na 6 jaar ervaring te mogen opdoen in een schoonheidssalon, heeft ze haar hart gevolgd en haar eigen salon geopend: Passion Beauté. Hier ligt de focus op het verbeteren van de huid en het zetten van natuurlijk ogende permanente make-up. Ze is in het bezit van de specialisaties acne, elektrisch ontharen, camouflagetherapie en huidverbeterende massage. Ook is ze geregistreerd PhiBrows Artist, waardoor ze in staat is deze super natuurlijke microblading techniek uit te voeren. "Ik vind het fantastisch om klanten te mogen helpen bij het verbeteren van de huidconditie. De klanten worden daar heel blij van maar ik misschien nog wel meer!"Marisa

Marisa is sinds mei 2022 bijna elke dag te vinden bij Passion Beauté. Ze is niveau 4 schoonheidsspecialiste en heeft haar specialisatie acne in de pocket. Haar hart maakt een sprongetje als ze mooie wenkbrauwen mag creëren of als ze een intensieve bindweefselmassage kan geven. Met haar kritische oog ziet ze precies wat de huid nodig heeft. Ze geeft graag deskundige adviezen en ziet het als een uitdaging om samen de allerbeste resultaten te behalen. Ze verwelkomt je graag in de behandelstoel!


Passion Beauté

Gellikstraat 17A

6215 JM Maastricht

+31(0)6 51650255

info@passionbeaute.nl