Wij willen graag het allerbeste voor jouw huid, dat is onze passie! Daarom werken wij met de meest hoogwaardige producten en de beste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering. Wij volgen regelmatig trainingen en bijscholingen zodat onze kennis up to date blijft en zodat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier staat ons team altijd klaar om je goed en vooral eerlijk advies te geven. Zo werken we samen naar een mooie, stralende huid! Het is voor ons heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons in de salon en willen we ons alvast aan je voorstellen:

 

 

Etiëlle

 

De eigenaresse van Passion Beauté.

Sinds 2008, na de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 afgerond te hebben, is Etiëlle werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na 6 jaar ervaring te mogen opdoen in een schoonheidssalon, heeft ze haar hart gevolgd en haar eigen salon geopend: Passion Beauté. Hier ligt de focus op het verbeteren van de huid en het zetten van natuurlijk ogende permanente make-up. Ze is in het bezit van de specialisaties acne, elektrisch ontharen en huidverbeterende massage. Ook is ze geregistreerd PhiBrows Artist, waardoor ze in staat is deze super natuurlijke microblading techniek uit te voeren. "Ik vind het fantastisch om klanten te mogen helpen bij het verbeteren van de huidconditie. De klanten worden daar heel blij van maar ik misschien nog wel meer!"Joëlle

Joëlle is niveau 4 schoonheidsspecialiste en heeft al jarenlang ervaring in de beautybranche. Wat een leuk feitje is, is dat Joëlle en Etiëlle in het verleden al een tijdje collega's zijn geweest! Hierna heeft ze mensen in de watten mogen leggen met het geven van wellnessbehandelingen, werkte ze bij een dermatoloog en heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van huidverbetering. Van het uitvoeren van peelings tot elektrisch ontharen en laseren, Joëlle is van alle markten thuis. Ze geeft graag deskundige adviezen en vind het een uitdaging om de beste resultaten te behalen.  


Passion Beauté

Gellikstraat 17A

6215 JM Maastricht

+31(0)6 51650255

info@passionbeaute.nl