We kunnen ons voorstellen dat je graag wil weten hoe het momenteel bij ons in zijn werk gaat. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM en werken volgens de richtlijnen van het ANBOS COVID-19 protocol. Hierdoor kun je met een gerust hart bij ons komen genieten. Wij vragen aandacht voor het volgende: 

 

MONDKAPJES Er is geen mondkapjesplicht meer van toepassing in onze salon. Indien je dit zelf fijn vind mag je uiteraard een mondkapje dragen. Indien je het prettig vind als wij wel een mondkapje dragen tijdens de behandeling, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

AFSPRAAK Wij werken uitsluitend op afspraak. Wil je graag producten komen halen, neem dan gerust contact op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Zonder afspraak kunnen wij je helaas niet ontvangen.

ONTSMETTEN Wij houden tussen iedere behandeling tijd vrij om alles te reinigen en te ontsmetten.

HOUD AFSTAND Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen in de salon. 

BLIJF THUIS Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38°C), of heeft één van jouw huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°C)? Blijf dan thuis. Wij zullen de behandeling weigeren. 

KOM ALLEEN Wij vragen je om alleen naar de salon te komen. Indien noodzakelijk met maximaal  één begeleider. 

PRECIES OP TIJD Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant. Wanneer je te vroeg bent, zullen wij je vragen om buiten te wachten. 

HANDEN DESINFECTEREN Er is handdesinfectie in onze salon aanwezig.

HYGIËNE Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren tissues. Deze zijn bij ons in de salon aanwezig.

HANDEN SCHUDDEN In verband met hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand. 

VERLAAT HET PAND Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van de behandeling.

 

 

Passion Beauté

Gellikstraat 17A

6215 JM Maastricht

+31(0)6 51650255

info@passionbeaute.nl